Ποιος είμαι

 

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Καλαμάτα.

 

Αποφοίτησα από το Ιατρικό τμήμα της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) και από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2002.
 
Μετά από γενική ιατρική εκπαίδευση ενός έτους στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας έλαβα το 2004 την εξειδίκευση της Αεροπορικής Ιατρικής ως Ιπτάμενος Ιατρός Αεροπορικής Ιατρικής.
 
Το 2006 εκπαιδεύτηκα για 6 μήνες στο San Antonio του Texas στην Αεροδιαστημική Ιατρική και στη Διερεύνηση Αεροπορικών Ατυχημάτων.
 
Ειδικεύθηκα στην Ψυχιατρική στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου συμμετείχα, εκτός από το κλινικό, στο διδακτικό και στο ερευνητικό έργο της Πανεπιστημιακής Ψυχιατρικής Κλινικής, με συμμετοχή σε ερευνητικές εργασίες πάνω σε θέματα ψυχιατρικής και ψυχοσωματικής ιατρικής.
 
Παράλληλα εκπαιδεύτηκα στη Γνωστική Αναλυτική Ψυχοθεραπεία (Cognitive Analytic Therapy - CAT) στη Θεσσαλονίκη.
Είμαι πιστοποιημένος ψυχοθεραπευτής στη Γνωστική Αναλυτική Ψυχοθεραπεία, μέλος της επιτροπής εκπαίδευσης της Πανελλήνιας Εταιρείας Γνωστικής Αναλυτικής Ψυχοθεραπείας (ΠΕΓΑΨ) και ένας εκ των αντιπροσώπων της Ελλάδας στην Διεθνή Εταιρεία Γνωστικής Αναλυτικής Ψυχοθεραπείας (International Cognitive Analytic Therapy Association - ICATA) στην οποία είμαι επίσης μέλος της επιτροπής εκπαίδευσης.
 
Επί του παρόντος εργάζομαι ως:
- Ιπτάμενος Ιατρός Αεροπορικής Ιατρικής και Ψυχίατρος στην Πολεμική Αεροπορία
- Επιμελητής της Ψυχιατρικής κλινικής του 404 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Λάρισας
- Ιδιώτης Ψυχίατρος και Ψυχοθεραπευτής στην πόλη της Λάρισας
Ψυχίατρος Λάρισα Χρύσανθος Κατσιμαγκλής Ψυχοθεραπευτής